Hvordan bliver man iværksætter?

Sådan bliver du iværksætter

Det er efterhånden blevet en helt trend i sig selv at blive iværksætter og det kommer bestemt ikke bag på nogen. Hvem ville ikke gerne kunne bestemme sine arbejdstider, tjene ubegrænset summer og holde ferie lige når det passer en? Ja, det lyder sku’ meget godt, sign me up!

Men lad os lige se realiteten i øjene, det er ikke en dans på roser at blive iværksætter og faktisk er der mange der enten fejler eller går hen og mister store summer penge, en masse tid og meget mere. Så inden du opsiger dit faste arbejde fordi du vil være iværksætter er det en god idé at finde ud af om du egenligt har det der skal til for at blive iværksætter

Hvad er en iværksætter præcis?

En iværksætter

For at blive iværksætter behøves du ikke at opfinde den dybe tallerken på nyt eller en mobilapp med milliarder af brugere som eksempelvis Facebook.

En iværksætter er en person der godt kan lide at starte nye virksomheder op. Iværksættere kaldes også for entreprenører eller selvstændige.

Amino WIKI

Der har været særdeles mange vilde historier om helt almindelige mennesker som har tjent absurte mængder penge og opnået økonomisk frihed igennem iværksætteri, dette har eskaleret til en nærmest trend om at det er cool at være iværksætter. Dette har man også set i

Eksempler på danske succes-iværksættere

Der er faktisk rigtigt mange succesfulde iværksættere som kommer fra Danmark og et kerne eksempel er selvfølgelig den jyske Lars Larsen som står bag virksomhed Jysk (Jysk sengetøjslager).

+10 gode tips til at blive en succesfuld iværksætter

Vil du gerne blive en af de succesfulde iværksætter, hvad end det er for at opnå økonomisk frihed, skabe arbejdspladser eller være din egen chef, så får du her 10 tips til hvordan du klare den som iværksætter.