Webda søger en webudvikler og partner

Webda har været lidt for længe undervejs og inden vi bliver overhalet indenom, så må man se sandheden i øjene og erkende sine begrænsninger på tid- og evner og lige præcis derfor søger vi en webudvikler og partner til Webda.

Hvad er Webda?

Webda vil være Danmarks nye mødested for iværksættere der arbejder med online markedsføring, hjemmeside udvikling i wordpress og alt der hører dertil. Et hurtigt overblik over emner vi dækker hos Webda. Hjemmesiden skal være hjemsted for nye- og eksisterende iværksættere der prøver at skabe succes online med wordpress eller som ønsker gode råd og vejledninger til online markedsføring, herunder søgemasineoptimering, PPC og andre markedsføringsmetoder.

Hvad du skal kunne

Webda mangler en meget teknisk og nørdet bagmand til at stå for den generelle opsætning, de skræddersyede funktionaliteter samt drift- og udviklnig af hjemmesiden. Eksempler på opgaver/kundskab kunne være:

  • Specialkodening af child theme
  • API, HTML & CSS
  • Forum- og bruger funktionaliteter
  • XML, PHP & MySQL

Hvad du får ud af det

Som webudvikler og partner i Webda, vil du få 49% af ejerskab af virksomheden. Det er meget ligetil og simpelt.

Jeg er interesseret! – Hvad gør jeg?

Jeg kan godt forstå du er interesseret, hvem ville ikke gerne arbejde sammen med mig.. – SPØG TIL SIDE!

Hvis du er interesseret i at høre mere eller hvis du har nogle spørgsmål, så skal du sende mig en email på steffen@fonvig-group.com også tager vi et video-opkald derefter. Du kan også finde mig direkte på Skype ved at trykke her