Affiliate Marketing guide

Guide til affiliate marketing

Affiliate Marketing er en fantastisk måde at tjene penge online uden at have nogen økonomisk risiko.

  • Hvad er affiliate marketing
  • Hvordan kommer du i gang med affiliate marketing
  • Hvorfor affiliate marketing er bedre end adsense

Hvad er Affiliate Marketing?

Før vi kan gå i dybden med guiden til affiliate marketing skal vi have styr på hvad er affiliate marketing?Har du allerede styr på hvad Affiliate Marketing er og går ud på, kan du springe dette over. For dig hvor Affiliate Marketing er et nyt begreb, anbefaler vi at du læser vores blogindlæg om hvad er affiliate marketing og hopper tilbage til denne guide bagefter.

Hvorfor vælge affiliate marketing over adsense?

Der er rigtigt mange hjemmesider der har de automatiserede og tilpassede reklamer i bannerformat som er klistret overalt på deres hjemmeside og du har sikkert overvejet dette hvis du har en hjemmeside eller blog med en fornuftig mængde trafik. Jeg vil ikke anbefale dette og jeg skal fortælle dig hvorfor.

  1. Hvis det kan betale sig, så skummer du ikke nok af fløden

1. Affiliate Marketing plugin til WordPress

Thirsty Affiliate plugin til WordPress

Bruger du WordPress til din hjemmeside findes der selvfølgelig også et plugin til at holde styr på dine affiliates.

Hos WordPress Forum bruger vi Comission Harvest – affiliate plugin

Populære affiliate netværk

For at du kan komme i gang med Affiliate Marketing skal du have fundet nogle annoncører at reklamere for. Disse findes lettest igennem et affiliate netværk, som eksempelvis Partners-Ads som er Danmarks største affiliate netværk med Danske virksomheder.

Danske affiliate netværk

Ønsker du at promoverer Danske hjemmeside og produkter på dit affiliate site, skal du finde nogle Danske affiliate netværk eller programmer, vi har samlet en liste over det største og mest populære Danske affiliate netværk

  • Partners-Ads: +800 affiliate programmer

Udenlandske affiliate netværk

Ønsker du at promovere udenladnske hjemmesider og produkter på dit affiliate site, skal du have fat i nogle udenlandske affiliate netværk eller programmer, vi har samlet en loste over de største og mest populære udenlandske affiliate netværk.

Hvis du opretter dig hos Amerikanske affiliate netværk fordi du vil have Amerikanske affiliate programmer kan det være nødvendigt at indsende et skattedokument til IRS (IRS er det Amerikanske skattevæsen) for at få udbetalt din affiliate indtjening. Der findes tre forskellige skattedokumenter som er tilpasset om du er Amerikansk statsborger, udenlandsk statsborger eller er en virksomhed eller organisation.