SEO guide for avancerede

Er du på udkig efter at opnå høje placeringer på google, er vores SEO guide for avancerede lige noget for dig. I denne SEO guide vil vi gå i dybden med optimeringer som du kan gøre med dine SEO for at opnå bedre resultater og mere organisk trafik.

Se efter dine konkurrenter

a

Organisk linkbuilding

Organisk linkbuilding går ud på at opbygge links med outreach og organisk ved hjælp af godt indhold. Mange knokler for at skaffe sig backlinks

Der er en række hjemmesider som også tilbyder gratis links ved oprettelse af en bruger eller profil.

Optimerer mobil-versionen for mobile-First Indexing

Siden 2018 har google begyndt at fastsætte placeringer i SERP udfra mobil-versionen af din hjemmeside. Denne opdatering blev kaldt mobile-first indexing og det er derfor vigtigt at optimerer mobil-versionen af sin hjemmeside.

Gå efter Featured Snippets

Jeg ved, at udvalgte uddrag har været derude i et stykke tid, men de er ikke faldet i værdi. Fremhævede uddrag er stadig fremhævet over søgeresultater (og desværre er de stadig svære at få og endnu sværere at holde på lang sigt). Så hvordan får du en featured uddrag?

  • Du opretter indhold med placering af søgeord omkring spørgsmål (spørgsmål du ved, at dit publikum ønsker svaret).
  • Du formaterer dit indholdsuddrag-klogt (i afsnit, tabeller, lister osv.)

Svar FAQs om varme emner i din niche ved hjælp af små stykker tekst (40-60 ord – størrelsen af ​​en almindelig featured uddrag). Selvom det ikke er en garanteret billet til position nul, ser det ud til at fungere rigtig godt til forskellige typer definitioner (pas på svarboksene på forespørgsler, der indeholder egentlige ordbogsdefinitioner).

Video er kommet for at blive

Du har sikkert hørt udtrykket content is king og dette passer stadig. Dog bevæger efterspørgelsen af indhold sig mere og mere imod video indhold. Det er derfor smart at udnytte dette i sin SEO strategi.

Hold din off-page SEO opdateret

De fleste virksomheder har en GMB (Google My Business) konto men de færreste opdaterer og udnytter denne. Mange glemmer faktisk fuldstændig deres off-page SEO som en del af deres SEO arbejde, hvilket er en stor fejl.

Branding, branding og branding

At drive en søgemaskine som google uden at have fake news og

Google er begyndt at vægte brand-nævnelser

WordPress Forum anbefaler

WordPress Forum anbefaler

Hos WordPress Forum anbefaler vi at