Hvilket webhotel skal jeg vælge

Et webhotel er et sted hvor du kan

Der findes et utal af forskellige webhoteller


Hosting


Bedre chancer med google

At vælge det rette webhotel kan have mange fordele. Når vi snakker søgemaskineoptimering er hastigheden på din hjemmeside vigtigt for dine placeringer i google søgeresultater og med det rette webhotel er du på vej mod bedre resultater på google. Din hostingudbyder er nemlig en vigtig faktor når det gælder hastigheden på din hjemmeside, det er derfor dumt at vælge det forkerte webhotel eller den billigste pakke.

En anden faktorer der er vigtigt når det gælder søgemaskineoptimering er sikkerheden. Google har udmeldt at de rangerer hjemmesider med HTTPS forbindelse bedre end hjemmesider med HTTP forbindelse.

Lavere afvisningsprocent giver flere leads

Som tidligere nævnt så har dit webhotel en indflydelse på din SEO fordi det påvirker hastigheden, det er ikke selve hastigheden som er problemet, men nærmere dem som trykker tilbage eller væk fra din hjemmeside før den bliver indlæst. Dette kaldes en afvisning. En afvisning kan tælles også af besøgende som kun ser én side på din hjemmeside og derefter går ud igen. Jo lavere afvisningsprocent du har, jo flere leads har du og dermed potentielle nye kunder og det er derfor essentielt at vælge det rette webhotel til din hjemmeside.

Hvilket webhotel skal jeg vælge?

Nu til det gode spørgsmål… Hvilket webhotel skal jeg vælge? Vi anbefaler dig at vælge et webhotel der tilbyder en samlet løsning

  • Domæne og webhotel registering samlet
  • Gratis SSL certifikat og HTTPS forbindelse