Sikker hjemmeside

Har du en sikker hjemmeside

Har du en sikker hjemmeside eller udsætter du din hjemmeside for at blive hacket? – Det kan være

Er din hjemmeside sikker?

Er du i tvivl om du har en sikker hjemmeside, gør du klogt i at

Din forbindelse er ikke privat

Denne meddelse er en dræber for din hjemmesidetrafik og du kan være sikker på ikke at få nogle salg, hvis du har en webshop hvor du sælger fra.

1). Krypteret forbindelse: Har du en hjemmeside uden HTTPS er dette noget du skal få gjort som det første. HTTPS protokol sørger for at krypterer data mellem din hjemmeside og den besøgende. Det spiller også en væsentlig rolle iforhold til din søgemaskineoptimering, at du har HTTPS protokol.

Skift webadressen for dit wordpress login

Alt for mange bibeholder standard login-siden til deres WordPress hjemmeside “www.domæne.dk/wp-admin/” – hvilket resulterer i unødvendige login- og hackforsøg på deres hjemmeside, som kan være undgået. Det er derfor en god idé at ændre URL-adressen for din login side

Hjælp! – Hacket hjemmeside, hvad gør jeg

Er din hjemmeside blevet hacket, kan du gå én af to veje.

1). Kontakte er professionelt webbureau: Mange webbureauer har erfaring med hackede hjemmesider og kan hjælpe dig med at få din hjemmeside tilbage, såfremt den ikke er fjernet helt.

2). Gør det selv: Har du lidt teknisk snille og styr på dit webhotel kan du selv prøve at få din hackede hjemmeside tilbage