3 ting du skal være opmærksom på, når du skal vælge et WordPress webbureau

WordPress er det mest udbredte CMS i verden, og det er der rigtig mange gode grunde til. For det første er WordPress enormt brugervenligt. Har man ikke før prøvet kræfter med CMS’et, skal man ikke være bange for, at man ikke kan lære det, for det er nemlig superintuitivt.

CMS’et i sig selv er også en velegnet platform til søgemaskineoptimering, og det er en god ting, da man dermed har et stærkt udgangspunkt for sit SEO-arbejde.

Derudover er WordPress open source, og det betyder, at kildekoden ligger frit tilgængeligt for enhver, som vil lege med den. Det gør, at rigtig mange udvikler i WordPress, og det er derfor ikke svært at finde en udvikler, hvis man gerne vil have sit site udviklet i WordPress. Af samme grund vælger mange at henvende sig til et WordPress webbureau, når de skal have lavet et WordPress-site.

Er man imidlertid iværksætter, er der visse ting, som man skal være opmærksom på, når man går og overvejer at benytte sig af et WordPress-bureau. Læs om 3 af dem neden for.

1. Hvor stort er dit budget?

Er du iværksætter, er der en stor chance for, at du ikke har det største budget til rådighed. Og det er også fair nok, for man skal jo starte et sted. Men vil man have sit website udviklet af et af de etablerede bureauer, så må man også regne med, at prisen er ret høj. Det er ikke unormalt, at et velkodet WordPress-site koster omkring de 40.000 kr. – og det er endda i den lavere ende af prisskalaen.

Her kan du overveje, om det bogstaveligt talt bedre kan betale sig for dig at hyre en freelancer til at udvikle dit site for dig. Som nævnt i indledningen er der rigtig mange, der udvikler i WordPress. Du vil derfor ikke have nogen problemer med at finde udviklere – det er bare lige med at finde den rette.

2. Hvem er din kontaktperson?

Vælger du at gå videre med webbureauet, så skal du finde ud af, om du får en dedikeret kontaktperson, som mægler mellem dig og udvikleren, eller om det er den udvikler, som sidder på dit projekt, som du har direkte kontakt til.

Det anbefales altid, at der er en dedikeret projektleder som mellemled. Har du direkte kontakt til din udvikler, skal du bare være opmærksom på, at personen højst sandsynligt arbejder på flere udviklingsopgaver udover din. Det gør, at telefonen måske ikke bliver taget i tide, og at du måske ikke får svar på din e-mail, når du har mest brug for det.

3. Er der også designere og serverspecialister tilknyttet?

Et website – uanset om det er udviklet i WordPress eller noget helt andet – er aldrig et produkt, som står alene. Det skal løbende vedligeholdes og muligvis justeres med tiden, og derfor er det altid en god idé, hvis dit webbureau også har andre specialister i huset, som kan hjælpe med dette.

Det kan være, at selve designet på dit WordPress-site er blevet outdated, og det kræver, at der skal en designer indover, hvis du vil undgå at få et site, som bare er endnu et template.

Vælg derfor altid et WordPress-bureau, som kan hjælpe dig hele vejen igennem.