Hvad er SEO?

SEO er en engelsk forkortelse for Search Engine Optimization og benyttes i daglig dansk tale som et ord SEO og kan oversættes til søgemaskineoptimering. SEO er også den mest udbredte og bedst form for pull marketing der er og helt klart et punkt der skal stå højt i sin markedsføringsstrategi.

Mere end +200 SEO faktorer

SEO er ikke bare et svært regnestykke, det er også et dynamisk og variabelt regnestykke der er i konstant bevægelse. Der findes ikke et fasit på søgemaskineoptimering, hvilket er med til at gøre det både sjovt og svært på samme tid.

Skal du i gang med søgemaskineoptimering eller er du allerede i gang, så gør du klogt i at sætte dig ind i de mere end +200 faktorer som google bruger til at rangere dig på. Det er selvfølgelig ikke alle +200 faktorer som vægtes lige højt, så ingen grund til panik… endnu.

Blandt de vigtigste faktorer finder man eksempelvis:

  • Indhold
  • Linkbuilding
  • Teknisk SEO
  • Branding

Særligt den sidste er noget google er begyndt at vægte højt. Dette er for at eliminere de mange “fake news” hjemmesider der strømmer på internettet som har dygtige SEO folk bag sig, men ikke godt indhold for brugeren.

Organisk trafik er bedst i test

Den bedste trafik du kan få på din hjemmeside er organisk

Problematikken med betalt trafik er at den koster penge og dette er stigende, samt den trafik du får ind har ikke nødvendigvis søgt efter dig eller hvad du tilbyder, men blevet lokket derind med gode reklamer og dette ses på dine konverteringer. Samtidigt er annoncer blevet dyrer og er forsat stigende grundet mere konkurrence og flere hjemmesider online.

Hvordan kommer jeg i gang med SEO?

Vil du gerne få organisk trafik fra søgemaskinen google, kan du bruge en SEO guide for begyndere til at komme i gang.

Du kan også vælge at bruge et professionelt SEO bureau – Men husk at læs vores guide om sådan vælger du det rigtige SEO bureau, før du begynder at kontakte en masse SEO-bureauer.

Du kan også få hjælp i vores forum til din søgemaskineoptimering hvor du kan finde svar på dine spørgsmål omkring søgemaskineoptimering.