Tiny ranker

onpage seo og ranker tracker seo værktøk

Er du eller skal du til at i gang med SEO optimering, så kan det være en fordel at benytte sig af et SEO værktøj og jeg har fundet netop dét SEO værktøj som du kan bruge og prøve gratis i 30 dage – nemlig Tiny Ranker.


Prøv Tinyranker gratis i 30 dage

Det populære Danske ranktracking værktøj Tiny Ranker kommer med en 30-dags gratis prøveperiode hvor du kan sætte op og teste værktøjet og se om det passer til lige netop din hjemmeside og SEO. Hos Webda bruger vi selv Tinyranker til ranktracking af vores SEO arbejde.

Tiny ranker rank tracker

Dansk & Gratis SEO Værktøj

Tiny Ranker er et dansk udviklet seo værktøj som blev udviklet af Anders og Erling i Frederikshavn tilbage i 2014. Tinyranker er bedst kendt som et “google rank tracker” værktøj som samtidigt giver basale optimeringsforslag til eksempelvis onpage seo og rettelse af teknisk seo i form af 404-fejl og lignende.

Tiny Ranker er ikke det eneste Danske seo værktøj på markedet, i 2017 stod et andet seo værktøj klar, nemlig Morningscore men de manglede funding som de fik slutningen af 2017 af investoreren Helge Munk og morningscore blev født. Du kan læse mere om morningscore eller oprette dig gratis i 14-dage på deres hjemmeside.

Onpage SEO værktøj

Arbejder du med content marketing og søgemaskineoptimering er Tiny Ranker lige noget for dig.

404-fejl: Tinyranker hjælper dig med at identificerer døde sider bedre kendt som 404-fejl. Så du undgår at gå glip af din organiske trafik og sende dem videre til dine konkurrenter.

Optimeringsforslag: Tinyranker hjælper dig også med optimeringsforslag af din hjemmeside.

Placering på mobil og desktop: Med Tinyranker får du et overblik over dine placering på både mobil og desktop. Din placering i google’s søgeresultat kan være forskellige og her er tinyranker særligt smart.

Antal søgninger: Når du har indtastet et søgeord i systemet kan du samtidigt se antal søgninger der er på det pågældende søgeord om måneden, du kan endvidere trykke på søgningen og se hvor mange søgninger der i snit er måned for måned.

Priser på Tiny Ranker

Tiny Ranker’s planer & priser er væsenligt mere overkommelige, specielt for enkeltmandsvirksomheder, mindre selskaber og webshops. Tiny Ranker tilbyder 4 forskellige planer.

Tiny Ranker er tilgængelig i 4 forskellige planer med en 30-dags gratis prøveperiode uden kreditkort registering.

 • Starter – $ 19 /md. tilsvarende ca. DKK 125,- /md.
  Track 100 Søgeord eller Keywords.
 • Basic – $ 49 /md. tilsvarende ca. DKK 324,- /md.
  Track 500 Søgeord eller Keywords.
 • Expert – $ 79 /md. tilsvarende ca. DKK 523,- /md.
  Track 1000 Søgeord eller Keywords.
 • Agency – $ 119 /md. tilsvarende ca. DKK 788,- /md.
  Track 2000 Søgeord eller Keywords.

Den eneste forskel på de forskellige planer hos Tiny Ranker er antallet af søgeord man kan tracke af gangen, modsat andre SEO værktøjer som eksempelvis Ahrefs hvor du får mange flere fordele, jo dyrere en plan du vælger. Tiny Ranker er dog også blandt de billige SEO værktøjer derude.