Login side WordPress

Har du forsat den fabriksindstillede URL-adresse for login til din WordPress hjemmeside “www.domæne.dk/wp-admin/” eller “www.domæne.dk/wp-login/”  så gør du klogt i at skifte den. At have en unik URL-adresse til sin loginside er med til forbedre sikkerheden på din hjemmesiden og formindske sandsynligheden for at få sin hjemmeside hacket og slettet.

Sådan ændre du login siden på WordPress

Hvis du ønsker at ændre login sidens placering på din WordPress installation, er der 2 måder at gøre dette på. Du kan enten bruge et plugin til det eller ændre direkte i WordPress installationskoden.

1). Skift loginsiden med plugin (frarådes): Du kan skifte din WordPress loginside ved hjælp af et WordPress plugin, dog fraråder vi dette, da mange plugins kan være med til at gøre din hjemmeside langsom hvilket er dumt, når der findes alternativer. Ønsker du en hurtig løsning på problemet, kan du benytte dette plugin:

WPS Hide Login har mere end +400,000 aktive installationer og bliver løbende opdateret, hvilket er en essentiel faktorer når du skal vælge et WordPress plugin og derfor anbefaler vi WPS Hide Login til denne opgave.

2). Skift loginsiden i wordpress koden (anbefales): Du kan også skifte din loginside til WordPress ved at ændre den direkte i grundkoden. Dette anbefaler vi, fordi det ikke har nogen effekt på hjemmesidens hastighed.

Webda anbefaler

Webda anbefaler