Avada

Avada

Uanset hvilken type hjemmeside du skal lave er Avada perfekt! – Et alsidigt wordpress theme der passer til enhver virksomhedsprofil og baggrund.

Har du eller skal du i gang med flere hjemmesider eller ligger det i støbeskeen, så kan du også spare oceaner af tid ved at vælge Avada, da du kan genbruge din viden og erfaring til at lave hjemmesider i det samme wordpress theme til forskellige virksomheder og hjemmesider. Webda har eksempelvis lavet webshoppen Hyfda og vores egen hjemmeside og wordpress forum i Avada. To vidt forskellige slags hjemmesider med samme wordpress theme bag.

Hvad er Avada?

Avada er ligesom mange andre kendte wordpress themes som eksempelvis Divi, Enfold og Flatsome et multi-purpose theme som betyder at de er velegnet til opbygning af enhver type hjemmeside. Så uanset om du er en murerforretning eller frisør så kan du uden de store udfordringer lave din hjemmeside med disse themes.

Et multi-purpose theme kommer også altid med en pagebuilder som gør det enkelt at opbygge og redigere siderne på ens hjemmeside, samt justere højder, bredde og meget mere.

Men hvad koster et wordpress theme som avada så? – Avada fås til $ 60 USD tilsvarende cirka kr. 397,- DKK, det kan dog findes på tilbud men hvis man skal i gang med sin hjemmeside er det både at købe Avada og komme i gang.

køb avada her

Det bedste theme til wordpress

Der findes ikke noget der hedder det bedste theme til wordpress, men man kan selvfølgelig lave en performance test baseret på hastigheden

Avada er uden tvivl efter min mening det bedste wordpress theme

At vælge et wordpress theme er som at vælge en livspartner, det er et bånd der holder hele livet og det kan være den bedste eller værste beslutning du kan tage, derfor er det vigtigt at vælge rigtigt første gang.

Færre plugins med Avada

færre wordpress plugins med avada

Når du bruger et multi purpose theme som Avada

Noget af det vigtigste på en hjemmeside er hastigheden og det er derfor vigtigt at finde et theme som eksempelvis Avada som spare dig for mange plugins som kan resultere i en langsom hjemmeside og mindre trafik og konverteringer.

Avada – Responsive Multi-Purpose Theme

WordPress themet Avada er automatisk responsivt og er et multi-purpose eller på Dansk “anvendelses”-mæssigt theme til wordpress.

49 forskellige Avada theme demoer

Med Avada får du hele 49 forskellige demo’er som er lige til at indsætte afhængig af hvilken type hjemmeside du laver. Avada arbejder hele tiden på at lave nye demoer i deres theme.

Sidst opdateret:

13-07-2019

Læsetid:

10 min

Classic

avada demo galerie

Galerie

Driving school

Classic

Crypto

Spa

Sports

Classic